Trwa ładowanie...

Krystyna z "Rolnik szuka żony" pokazała, jak je surowe mięso. Nie rozumie, dlaczego ludzie mają z tym problem

Krystyna Kamińska znana z programu "Rolnik szuka żony", od kilku lat zachęca fanów do diety ketogenicznej. Ostatnio pokazała w sieci jak bardzo lubi jeść mięso, także to surowe. I nie chodzi tu wcale o tatara...

Krystyna Kamińska jest zwolenniczką diety ketogenicznej. Uwielbia też mięso, które je także na surowo
Krystyna Kamińska jest zwolenniczką diety ketogenicznej. Uwielbia też mięso, które je także na surowo Źródło: AKPA
d4i3yaw
d4i3yaw

Krystyna Kamińska przed laty bez powodzenia zabiegała o względy Roberta w drugiej edycji programu "Rolnik szuka żony". Pochodząca z Białorusi uczestniczka nie zniknęła jednak z mediów po zakończeniu programu TVP. Wręcz przeciwnie, po latach znów zrobiło się o niej głośno, a to za sprawą coming outu i doniesień o ślubie z ukochaną partnerką.

Krystyna chętnie zresztą dzieli się w mediach społecznościowych swoim życiem, a zwłaszcza poradami na temat żywienia. Odkąd kilka lat temu schudła kilkanaście kilogramów, jest orędowniczką diety ketogenicznej, która opiera się na tłuszczach i eliminacji węglowodanów.

Rolnicy znajdują żony. Hit TVP naprawdę działa

Krystyna zainteresowała się dietetyką do tego stopnia, że postanowiła zająć się tym na szerszą, biznesową skalę. Dziś dawna uczestniczka programu TVP oferuje swoje porady dietetyczne i odpłatnie komponuje indywidualne jadłospisy.

Propagatorka niezwykłych właściwości ketozy (to stan, w którym organizm pozyskuje energię z tłuszczu, a nie cukru - red.) jest też wielką zwolenniczką mięsa w diecie, także tego surowego. O tym, jak bardzo je lubi, może świadczyć najnowszy filmik, który Krystyna zamieściła na TikToku i Instagramie.

Widać na nim jak Krystyna je surowe mięso i wcale nie jest to tatar. Słychać też, jak reaguje na krytyczne komentarze pod swoim adresem wywołane zamiłowaniem do tej formy spożywania mięsa. Krystyna z "Rolnika" zapewnia jednak w opisie do nagrania: "Bez obaw, nie znajdziecie tego w moich jadłospisach!". Mimo to przyznaje, że wciąż nie rozumie, "dlaczego ludzie mają problem z surowym mięsem?!".

W komentarzach internauci przypomnieli Krystynie, że nie bez powodu jednak mięso poddaje się obróbce termicznej, a to chociażby z uwagi na bakterie takie jak salmonella.

d4i3yaw
Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
d4i3yaw
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d4i3yaw

Pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie lub jakiekolwiek inne wykorzystywanie treści dostępnych w niniejszym serwisie - bez względu na ich charakter i sposób wyrażenia (w szczególności lecz nie wyłącznie: słowne, słowno-muzyczne, muzyczne, audiowizualne, audialne, tekstowe, graficzne i zawarte w nich dane i informacje, bazy danych i zawarte w nich dane) oraz formę (np. literackie, publicystyczne, naukowe, kartograficzne, programy komputerowe, plastyczne, fotograficzne) wymaga uprzedniej i jednoznacznej zgody Wirtualna Polska Media Spółka Akcyjna z siedzibą w Warszawie, będącej właścicielem niniejszego serwisu, bez względu na sposób ich eksploracji i wykorzystaną metodę (manualną lub zautomatyzowaną technikę, w tym z użyciem programów uczenia maszynowego lub sztucznej inteligencji). Powyższe zastrzeżenie nie dotyczy wykorzystywania jedynie w celu ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz korzystania w ramach stosunków umownych lub dozwolonego użytku określonego przez właściwe przepisy prawa.Szczegółowa treść dotycząca niniejszego zastrzeżenia znajduje siętutaj