d4aq086
#Newsroom: Kuba Strzyczkowski ma nadzieję, że pani prezes słucha Trójki

Odkąd Kuba Strzyczkowski został dyrektorem Programu Trzeciego, jest w centrum zainteresowania słuchaczy oraz innych dziennikarzy. Wszyscy zastanawiają się, czy jego funkcja pozwoli mu na zagwarantowanie niezależności rozgłośni od wszelkich politycznych nacisków. W programie "#Newsroom" Strzyczkowski powiedział o programie trzecim: "Mam nadzieję, że prezes Agnieszka Kamińska nas podsłuchuje". Czy wierzy, że od teraz stacja będzie niezależna? "Gdybym nie miał tej nadziei, że Trójka będzie rzetelną anteną, nigdy w życiu bym nie zgodził się na tę funkcję" - odpowiedział.

pani Kuba ale w takim razie co choRozwiń

Transkrypcja:

d4aq086