Trwa ładowanie...

Joanna Brodzik wyjedzie z Polski? Chciałaby spełnić swoje marzenie

Nie myśli o nowej filmowej roli, ale marzy o wyjeździe do Francji. Wygląda na to, że Joanna Brodzik bez pamięci oddała się swojej pasji i jest gotowa dla niej wyjechać z kraju na jakiś czas.

Joanna Brodzik wydała niedawno książkę kucharską, ale marzy o kursie w prestiżowej szkole we Francji  Joanna Brodzik wydała niedawno książkę kucharską, ale marzy o kursie w prestiżowej szkole we Francji Źródło: AKPA
d3w0jzr
d3w0jzr

Ogromną popularność przyniosła Joannie Brodzik rola w serialach "Kasia i Tomek" czy "Magda M.", ale w ostatnim czasie aktorka realizuje się w zupełnie innej dziedzinie. Partnerka Pawła Wilczaka i mama nastoletnich bliźniaków jest wielką miłośniczką gotowania. Niedawno Joanna Brodzik wydała nawet książkę kulinarną zatytułowaną "Umami. Opowieści i przepisy".

Okazuje się jednak, że aktorka nie zamierza na tym poprzestać i planuje dalszy rozwój w kulinarnym kierunku. Najlepiej pod okiem najlepszych szefów kuchni.

ZOBACZ TEŻ: Brodzik rozdaje autografy. Jak wygląda na co dzień?

- Zawsze warto marzyć. I takim marzeniem jest nauka we francuskiej szkole Le Cordon Bleu - zdradziła w rozmowie z "Faktem" Joanna Brodzik.

Aktorka ma wyraźny apetyt na to, by pogłębić swoją kulinarną wiedzę.

d3w0jzr

- Chciałabym wciąż dowiadywać się więcej. Mam nadzieję, że ta ciekawość, która mi towarzyszyła przy tworzeniu mojej książki kucharskiej "Umami", w zbieraniu historii potraw i przypraw oraz połączeniu tych kropek kulinarnych, dalej będzie mi tam towarzyszyć, bo ja po prostu bardzo to lubię - wyznała Brodzik.

Przypomnijmy, że absolwentką szkoły Le Cordon Bleu jest m.in. Anna Starmach, która roczny kurs ukończyła z wyróżnieniem.

Joanna Brodzik na promocji swojej ksiażki "Umami. Opowieści i przepisy" AKPA
Joanna Brodzik na promocji swojej książki "Umami. Opowieści i przepisy" Źródło: AKPA, fot: AKPA
Masz newsa, zdjęcie lub filmik? Prześlij nam przez dziejesie.wp.pl
d3w0jzr
Oceń jakość naszego artykułu:
Twoja opinia pozwala nam tworzyć lepsze treści.

Komentarze

Trwa ładowanie
.
.
.
d3w0jzr