WP

Zarząd spółki Wirtualna Polska Media S.A., wydawca serwisu „gwiazdy.wp.pl” przeprasza Panią Annę Samusionek za publikację informacji bezprawnie naruszających jej dobra osobiste w wydaniach serwisu „gwiazdy.wp.pl”, jakie ukazały się w okresie od dnia 2 września 2013 r. do dnia publikacji niniejszych przeprosin.

Zarząd spółki Favore.pl sp. z o.o., przeprasza Panią Annę Samusionek za publikację informacji bezprawnie naruszających jej dobra osobiste w wydaniach serwisu „nocoty.pl”, jakie ukazały się w okresie od dnia 2 września 2013 r. do dnia publikacji niniejszych przeprosin.

Luke Perry odszedł, rodzina była z nim do końca. Oświadczenie rzecznika

Wiadomość o śmierci "Dylana" z kultowego serialu złamała serca fanów. Jednak najbardziej po stracie Luke'a Perry'ego cierpią jego najbliżsi. Gwiazdor osierocił dwójkę dzieci.
Głosuj
Podziel się
Opinie
Luke Perry kilka lat temu ze starszym ze swoich dzieci, synem Jackiem
Luke Perry kilka lat temu ze starszym ze swoich dzieci, synem Jackiem (ONS.pl)
WP

Luke Perry zmarł 4 marca. Kilka dni wcześniej doznał udaru mózgu i trafił do szpitala. Lekarzom nie udało się go uratować. Przy 52-latku do końca czuwała rodzina. Z oświadczenia rzecznika Luke'a wynika, że wsparciem dla gwiazdora okazali się nie tylko dorastające dzieci i narzeczona.

"Otaczali go jego dzieci Jack i Sophie, narzeczona Wendy Madison Bauer, była żona Minnie Sharp, matka Ann Bennett, ojczym Steve Bennett, brat Tom Perry, siostra Amy Coder i inni bliscy przyjaciele i rodzina. Rodzina docenia wsparcie i modlitwy, które płyną w stronę Luke'a z całego świata i z szacunkiem prosi o zachowanie prywatności w czasie wielkiej żałoby" - czytamy.

Luke Perry East News
Podziel się
WP

Luke Perry miał za sobą zakończone rozwodem małżeństwo z Minnie Sharp. Jednak była żona nie opuściła go, gdy tego potrzebował. Partnerzy poznali się w 1991 r., a dwa lata później wzięli ślub. Ich związek przetrwał dekadę.

W 2003 r. rozstali się. Minnie nie była związana z show-biznesem - zajmowała się sprzedażą mebli. Małżonkowie wspólnie wychowywali dwoje dzieci. Jack ma 21 lat i jest wrestlerem. Sophie to 18-latka.

Przy aktorze była także jego narzeczona, Wendy. Zakochani zaręczyli się w sekrecie, swojego związku nie komentowali w mediach. Na czerwonym dywanie razem pokazali się tylko raz w 2017 r. Bauer jest terapeutką. Specjalizuje się w terapii rodzinnej i małżeńskiej.

WP

Śmierć Luke'a Perry'ego była ogromnym ciosem dla najbliższych gwiazdora, jego fanów oraz przyjaciół z branży. Od jakiegoś czasu sporo mówi się o powrocie obsady "Beverly Hills, 90210" na mały ekran. Perry nie zgodził się na udział kontynuacji kultowego tasiemca.