Beata Tadla rozstała się z partnerem. Wydał oświadczenie

Beata Tadla jeszcze kilka tygodni temu mówiła, że Rafał jest dla niej ogromnym wsparciem, ale mieszkają w innych miastach i nie mogli się długo widywać przez pandemię. Teraz były już partner dziennikarki wydał oświadczenie, w którym poinformował o rozstaniu.
Głosuj
Podziel się
Opinie
Beata Tadla i biznesmen Rafał to już przeszłość
Beata Tadla i biznesmen Rafał to już przeszłość (ONS.pl)
d1tf661

Po głośnym rozstaniu z Jarosławem Kretem Tadla bardzo zachowawczo podchodziła do uzewnętrzniania się w mediach społecznościowych. Dopiero na początku roku pokazała wspólne zdjęcie z "najbardziej inspirującym mężczyzną, jakiego mogła sobie wyśnić". Zarówno fotka, jak i wpis o "delektowaniu się szczęściem", zniknął już z profilu Tadli na Instagramie. A Rafała nie ma już u jej boku.

Obejrzyj: najgłupsze wypowiedzi gwiazd o koronawirusie

Tajemniczy biznesmen wydał oświadczenie na swoim profilu na Instagramie, by "uciąć wszelkie spekulacje i domysły". Ale także dlatego, by odpowiedzieć na coraz częściej pojawiające się pytania o ich związek. "Tak, mój związek z Beatą Tadlą się zakończył" – napisał wprost.

d1tf661

Rafał korzystając z okazji podziękował byłej partnerce za wspólnie spędzone chwile i życzył jej wszystkiego, co najlepsze. "Bo niewątpliwie jest wspaniałą kobietą, która na to zasługuje". Poprosił też, by nie doszukiwać się w tym sensacji i zapewnił, że nadal darzą się wzajemnym szacunkiem.

"Pragnę również podkreślić, że nie jestem osobą publiczną, dlatego bardzo proszę o uszanowanie mojej prywatności. Nie mam też zamiaru wypowiadać się w tym temacie ani niczego komentować" – skwitował 40-letni biznesmen.

Podziel się opinią